fbpx
Політика

Розвивати країну треба постійно – Янукович

Чиновники повинні більше спілкуватися з населенням – президент

Президент України Віктор Янукович переконаний у необхідності проведення роз’яснювальної роботи представниками органів державної влади про свою діяльність – про це повідомляє прес -служба президента, передає УНН.

"Нам потрібно проводити величезну роз’яснювальну роботу. Нам потрібно проводити цю роботу таким чином, щоб показати приклади, як це у нас робиться, в нашій країні, як це в інших країнах. До чого призводять реформи і що після реформ змінюється на краще", – сказав глава держави під час зустрічі з діячами культури і мистецтв.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

На думку Віктора Януковича, таке інформування сприятиме кращому розумінню тих чи інших кроків влади. "Умови треба створювати для зростання економіки, для підняття рівня життя людей постійно. Розвивати країну треба постійно. І коли люди це відчувають, що йдуть зміни на краще, це людей об’єднує. Якщо не відчувають – йде негативна реакція", – зазначив він.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Водночас президент підкреслив, що підхід до реалізації поставленої задачі повинен бути відповідальним. "Коли задекларували наміри, почали робити справу, її треба робити якісно, потрібно досягати тієї мети, яку ми ставили ", – підкреслив Віктор Янукович.

Джерело: УНН

Читайте також: