fbpx
Політика

Володарем премії “Найенергоефективніший мер України” став мер Житомира

Мер Житомира став володарем премії "Найенергоефективніший мер України"

За звання "Найенергоефективніший мер України" змагалися мери з чотирьох міст України, а саме: Володимир Дебой (мер м. Житомира), Петро Курляк (мер м. Бурштина), Володимир Гаразд (мер м. Долина) та Валентин Казаков (мер м. Сєвєродонецька). Переможцем за підсумками диспуту і двох глядацьких голосувань (перше – оцінка реалізованих проектів, друге – результати вирішення кейса з енергоефективності) став мер міста Житомира Володимир Дебой. Про це УНН повідомили у прес-службі Держенергоефективності.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

У ході заходу мери-спікери ознайомили аудиторію зі своїм досвідом реалізації енергоефективних проектів, обговорили одне з найважливіших і болючих питань у цій сфері – пошук фінансових джерел, а також показали свій потенціал, вирішуючи енергоефективний кейс.

Голова Держенергоефективності Микола Пашкевич, нагороджуючи переможця зазначив, що органи місцевого самоврядування можуть і повинні відігравати ключову роль у забезпеченні сталого енергетичного розвитку країни. Він побажав як меру Житомира так і всім іншим учасникам впевненості, ініціативності і плідних звершень.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Довідка: "Битва мерів" відбулася в рамках V Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з енергоефективності та відновлюваної енергетики. Організатор заходу – Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України спільно з Асоціацією " Ененгоефектівні міста України". Загалом у диспуті взяли представники 30 міст України.

Джерело: УНН

Читайте також: