fbpx
Новини світу

Олег Басилашвілі госпіталізований

Радянський і російський актор театру і кіно Олег Басилашвілі, який переніс недавно важке простудне захворювання, госпіталізований в одну з лікарень Санкт-Петербурга. Причиною госпіталізації 79-річного актора джерела в Великому драматичному театрі імені Товстоногова назвали ускладнення на легенях. "Перед тим, як потрапити до лікарні, Олег Валеріанович довгий час хворів. У нього хронічне захворювання легенів, після застуди сталося ускладнення", – сказав співрозмовник журналістів.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Співробітники БДТ підтвердили інформацію про госпіталізацію Басилашвілі. Офіційний представник театру побажав провідному актору якнайшвидшого одужання і повернення на сцену, де він, незважаючи на похилий вік, задіяний у декількох постановках.

Зараз спектаклі за участю Олега Басилашвілі перенесені. Орієнтовно, «Дядечків сон» буде представлений публіці 10 грудня, а «Літо одного року» – 18 грудня.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Нагадаємо, причиною захворювання Олега Басилашвілі став холод і відсутність гарячої води в його квартирі. Як виявилося, актор залишився без опалення майже на місяць з вини комунальників.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: