fbpx
Політика

Кожара закликав ВР прискорити процес прийняття ключових законодавчих ініціатив для прискорення процесу лібералізації безвізового режиму з ЄС

Міністр закордонних справ України Леонід Кожара закликає Верховну Раду прискорити розгляд та прийняття двох ключових законодавчих актів, щоб перейти на наступний етап лібералізації безвізового режиму з Євросоюзом. Йдеться про законопроекти «Про внесення змін до деяких законодавчих актів з реалізації рекомендації Єврокомісії у сфері антикорупційної діяльності» та «Про внесення змін до законодавчих актів щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні». Про це міністр заявив, вступаючи з трибуни Верховної Ради під час парламентських слухань «Безвізовий режим між Україною та ЄС: перспективи та нові можливості для громадян України».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Україна повинна вдвічі прискорити темпи, щоб повернути колишні позиції з виконання плану дій щодо запровадження безвізового режиму. Адже країни, які почали реалізовувати плани пізніше за Україну, вже попереду…», – підкреслив Леонід Кожара.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: