fbpx
Політика

Засідання Ради інвесторів пройде під головуванням Януковича

 Сьогодні, 5 листопада, під головуванням президента України відбудеться пленарне засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів на тему "Інвестиції в розвиток економіки та соціальної сфери в умовах дії зони вільної торгівлі з Європейським Союзом", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу глави держави.

Як повідомив радник президента України – керівник Головного управління з питань міжнародних відносин, виконавчий секретар Ради вітчизняних та іноземних інвесторів Андрій Гончарук, під час засідання буде, зокрема, проаналізована діяльність робочих органів Ради в міжсесійний період, визначені пріоритетні напрями співпраці представників влади та бізнесу, представлених в цьому консультативному механізмі, на наступний рік.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Окрему увагу приділять шляхам збільшення обсягів інвестицій та активізації господарської діяльності в умовах очікуваного тимчасового застосування положень Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у частині поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі.

За словами Гончарука, підготовлені інвесторами рекомендації проаналізовані Адміністрацією президента, Кабінетом міністрів і Координаційним центром з упровадження економічних реформ. За результатами пленарного засідання Ради очікується надання відповідного доручення глави держави.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Джерело: УНН

Читайте також: