fbpx
Новини світу

У Держдумі розраховують, що російські вболівальники не стануть небажаними гостями в Європі

  У Держдумі Російської Федерації висловили жаль у зв’язку з подією за участю російських уболівальників, яких зняли з рейсу «Москва-Манчестер» і висловили надію, що ті не стануть небажаними гостями в Європі, як це було колись з англійцями.

Зокрема, як нагадав глава комітету Держдуми з фізкультури Ігор Ананський, кілька десятиліть тому англійські вболівальники наводили на всіх страх, і мало осіб бажали бачити їх у себе на гостьових матчах. 

«Сподіваюся, що наших уболівальників не чекає та ж доля», – повідомив Ананський.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Крім того, він сподівається, що російські вболівальники все ж вчасно зупиняться і зрозуміють, що не можуть робити в гостях все, що захочуть і будуть дотримуватися правил пристойності.

У той же час заступник голови комітету з безпеки та протидії корупції Ернест Валєєв зазначив, що неналежна поведінка російських громадян на борту літака вже стає чи не звичайним явищем. Він також вважає, що в кінцевому підсумку уболівальникам доведеться понести встановлену законом відповідальність за свої дії.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Нагадаємо, що 4 листопада літак, який прямував з Москви до Манчестер, був змушений відхилитися від курсу і сісти в Копенгагені через неадекватну поведінку вболівальника клубу ЦСКА. Згодом він був знятий з рейсу, а через деякий час капітан літака вирішив залишити в Копенгагені ще шістьох росіян.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: