fbpx
Економіка

Подолання проблем в інвестиційній сфері – пріоритетне завдання для влади

Президент назвав пріоритетом для влади подолання проблем в інвестиційній сфері

Пріоритетне завдання для влади – якнайшвидше подолання перешкод в інвестиційній сфері, підкреслив Президент Віктор Янукович, відкриваючи засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів на тему "Інвестиції в розвиток економіки та соціальної сфери в умовах дії зони вільної торгівлі з Європейським Союзом", повідомляє кореспондент УНН.

Віктор Янукович підкреслив, що йдеться насамперед про "деяку складність з державним адмініструванням і збалансуванням податків, про корупцію та неефективність бюрократії, про утруднений доступ до фінансових ресурсів".

"Ми прагнемо до якнайшвидшого подолання цих проблем. Рішення частини з них зусиллями уряду та парламенту має відбутися вже найближчим часом", – сказав президент.

На переконання глави держави, вирішенню низки проблем сприятиме створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

"Позитивними наслідками євроінтеграції стануть подальше поліпшення інвестиційного іміджу України, технологічна модернізація вітчизняного виробництва та інфраструктури, залучення передових європейських технологій", – підкреслив він.

За словами Віктора Януковича, також перед українським бізнесом відкриються нові інвестиційні та партнерські можливості.

"З урахуванням нових європейських реалій я закликаю всіх присутніх спільно долучитися до формування оновленого порядку денного ведення успішної інвестиційної діяльності в Україні", – сказав президент.

Джерело: УНН

Читайте також: