fbpx
Політика

Опозиція готова підтримати тільки законопроект Лабунської про лікування засуджених за кордоном – Яценюк

Народні депутати від опозиції вважають прийнятним тільки один законопроект про лікування засуджених за кордоном – авторства Анжеліки Лабунської. Решта варіантів, на їх думку, до кінця не доопрацьовані. Таку думку в кулуарах Верховної Ради озвучив журналістам голова парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк.

«Законопроект Лабунської визначено як базовий нашими європейськими партнерами, тому питання дискусії щодо інших законопроектів навіть не стоїть. Його потрібно проголосувати, щоб з нами підписали угоду в Євросоюзі», – заявив опозиціонер.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

При цьому він уточнив, якщо трапиться так, що народні депутати не зможуть проголосувати за даний законопроект і затвердити його, це в черговий раз доведе, що президент України Віктор Янукович не хоче підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. У той же час Арсеній Яценюк не перестає вірити в те, що і Юлія Тимошенко буде звільнена, і Угоду таки підпишуть.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, напередодні Володимир Рибак заявив, що законопроекти про лікування засуджених за кордоном у сесійній залі нардепи розглянуть у четвер, 7 листопада. При цьому першим планують розглянути законопроект авторства Анжеліки Лабунської.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: