fbpx
Шоу-бізнес

Наталія Могилевська активно намагається скинути зайві кілограми

  Знаменита українська співачка Наталія Могилевська до Нового року бажає скинути 10 зайвих кілограмів. Наталія Могилевська заради досягнення своєї мети почала багато займатися спортом. Співачка бігає в спортивних штанях, що щільно прилягають до тіла, займається йогою і дотримується строгої дієти.

У близькому оточенні співачки говорять, що Наталя Могилевська вже скинула 10 кілограмів, а до Нового року в її планах скинути стільки ж.

Нагадуємо, що набирати вагу співачка почала рік тому, коли кинула палити. Короткі сукні співачці довелося замінити на довгі балахони, однак навіть це не зламало співачку, і вона не повернулася до шкідливої ​​звички.

До слова, останнім часом також активно поширювалися чутки про те, що Наталя Могилевська на 6- му місяці вагітності, однак судячи з останньої інформації, то про вагітність співачки говорити рано.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська – українська естрадна співачка, актриса театру і кіно, продюсер, телеведуча та Народна артистка України. На рахунку цієї талановитої співачки 10 альбомів і більш ніж 20 відеокліпів.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: