fbpx
Політика

Єфремов закликав опозицію до конструктивної роботи

 На сьогоднішніх зборах Погоджувальної ради в парламенті лідер Партії регіонів Олександр Єфремов запропонував включити до порядку денного цього тижня законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення соціальних гарантій працівникам гірничих, вугледобувних (шахтобудівних) підприємств».

Крім того, звернув він увагу і на актуальність розвитку виноградарства і садівництва в Україні. За його словами, в Білорусії програми розвитку в цій галузі показали себе вельми добре, проте в Україні зараз таких програм немає.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Також Єфремов відзначив і проблему переробки сміття. У зв’язку з цим, він запропонував включити до порядку денного три законопроекти, які спрямовані на вирішення цього питання.

«Вони доповнюють один одного. Один законопроект авторства Партії Регіонів, два інших – «Батьківщини». Зараз настав час зайнятися цими питаннями», – повідомив депутат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Запропонував він і зайнятися питанням надання допомоги людям, які хворіють рідкісними захворюваннями. Як повідомив Єфремов, без допомоги держави вилікуватися від цих хвороб дуже складно, тому депутати повинні допомогти людям.

Наостанок Олександр Єфремов додав, що Партія регіонів готова до конструктивної роботи в парламенті цього тижня і закликав опозицію підтримати своїх колег і активно попрацювати.

Читайте також: