fbpx
Політика

«Влада використовує «свободівців», щоб помститися за референдум», – депутат КПУ

 Прокоментувавши законопроект «Про заборону комуністичної ідеології в Україні», який зареєстрували представники фракції «Свобода», народний депутат від фракції КПУ Олександр Голуб заявив, що влада спеціально використовує «свободівців» для атаки на комуністів, тим самим розраховуючи помститися за проведення референдуму.

«У даному випадку ми сприймаємо подібні акції як атаку партії влади через своїх сателітів таких як «Свобода» та інші, як помсту за проведення референдуму щодо вступу України до Митного союзу», – сказав він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

У той же час, нардеп заявив, що подібний законопроект ніяк не узгоджується із законодавством та Конституцією України, оскільки заборонити ідеологію так само неможливо, як заборонити людям думати.

При цьому Олександр Голуб не виключає, що даний законопроект може бути прийнятий, але все ж сумнівається, що на даний момент у парламенті вистачить для цього голосів.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

«Навіть якби він був прийнятий, то є рішення і Конституційного суду щодо цього. З юридичної точки зору, він абсолютно не має ніякого майбутнього», – повідомив представник КПУ.

За матеріалами: УНН

Читайте також: