fbpx
Політика

Вечерко: Якщо нардепи продемонструють політичну зрілість, Україна виконає всі умови для підписання УА

Президент України, Верховна Рада і Кабінет міністрів роблять все можливе для того, щоб Угода про асоціацію з Євросоюзом на саміті «Східного партнерства» була підписана. Народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Володимир Вечерко сподівається, що Європа належним чином оцінить інтеграційні старання України.

До Вільнюського саміту залишається все менше часу і зараз, як ніколи, парламентарії повинні продемонструвати політичну зрілість і здатність йти на компроміси при розгляді євроінтеграційних законопроектів.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Якщо вдасться продемонструвати ту ж злагодженість, яку влада і опозиція демонстрували при розгляді попередніх євроінтеграційних законів, – ми впораємося з завданням, і затвердимо необхідні для підписання Угоди про асоціацію законодавчі зміни», – упевнений Володимир Вечерко.

У той же час, на думку політика, життя після саміту не закінчується. І навіть якщо Угода підписана не буде – зневірятися не потрібно.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

«Питання взаємодії після саміту, є не менш важливим, ніж питання підписання і парафування угод у Вільнюсі. Тому питанням подальшої співпраці необхідно приділити особливу увагу під час засідання Бюро Парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ, і врахувати їх при розробці та затвердженні планів роботи Асамблеї на 2014 рік», – резюмував Володимир Вечерко.

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: