fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Паттайї затримали капітана затонулого в Таїланді порома

 Як стало відомо, в тайському місті Паттайї був затриманий 48-річний капітан пасажирського порома Ko Larn Travel-1, потерпілого раніше крах. Повідомляється, що в даний час Саман Куанмианг знаходиться в місцевому відділенні поліції, де його допитують.

Передбачається, що йому будуть пред’явлені звинувачення в халатності, а також необережному управлінні поромом, що призвело до загибелі кількох людей.

Слід нагадати, що жертвами катастрофи стали 6 людей. Ще 15 отримали важкі травми. На даний момент відомо про 209 врятованих, половина з яких знаходиться в лікарні.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

В даний час ведеться розслідування причин аварії порома, при цьому поліцейські вважають, що причиною аварії послужило те, що судно було занадто перевантажене і, до того ж, не було обладнане достатньою кількістю рятувальних засобів.

Також поліцейські розповіли про те, що водолазам не вдалося виявити мертвих при огляді затонулого порома.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

«Пором знаходиться на глибині 20 метрів. Огляд тривав кілька годин, але нікого виявити не вдалося», – підкреслили в правоохоронних органах.

Нагадаємо, що серед жертв катастрофи є також одна громадянка Росії, проте її ім’я та прізвище поки що залишаються невідомими.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: