fbpx
Політика

Партія регіонів не підтримає пропозицію опозиції про роботу ВР у пленарному режимі до саміту у Вільнюсі – Єфремов

Партія регіонів не буде підтримувати пропозицію опозиційних фракцій про роботу парламенту в пленарному режимі всі тижні поспіль до саміту «Східного партнерства» у Вільнюсі 28-29 листопада.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу у Верховній Раді.

«Ви знаєте, кожний пленарний тиждень починається з того, що у нас представники фракції «УДАР» приходять і кажуть: давайте будемо працювати цей та наступні тижні в пленарному режимі. А в поточний тиждень, який вже пленарний, працювати не хоче. Виникає якесь питання – і блокують трибуну, а якщо спікер парламенту ставить на голосування пропозицію про продовження засідання до розгляду всіх питань порядку денного, то ніхто це питання взагалі не розглядає і не голосує. Тому створюється таке враження подвійних стандартів: щоб прийти сюди на Погоджувальну раду і заявити, а потім нічого не робити. Це своєрідний популізм, який, природно, ми підтримувати не будемо», – зазначив Єфремов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Він підкреслив, що позиція фракції Партії регіонів залишається колишньою: «Якщо треба працювати щодо важливих законопроектів, ми готові працювати скільки завгодно, але займатися популізмом, коли подовжують роботу Верховної Ради, а потім з цього роблять посміховисько – ми за це голосувати не будемо».

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: