fbpx
Шоу-бізнес

Еріка Герцег відверто розповіла про свій бюст

  Учасниця нового колективу ВІА Гра Еріка Герцег чесно відповіла на деякі питання, які вкрай цікавлять її новоспечених шанувальників. Питання були в основному про її шикарний бюст.

Красуня-блондинка відверто зізналася в тому, що зважилася на операцію зі збільшення грудей. Дівчина не стала заперечувати того факту, що її неймовірний бюст – всього лише робота пластичного хірурга. Як говорить Еріка, стати власницею розкішного силіконового бюсту вона зважилася лише після того, як скинула 30 зайвих кілограмів.

Еріка Герцег відверто сказала: «Я два рази сідала на дієту, але тут же зривалася, поки не взялася за це серйозно, – говорить нова зірка, – За 8-10 місяців я схудла на 10-15 кілограмів. Тільки завдяки спорту і правильному харчуванню. Треба їсти салати, білок і ніяких вуглеводів. У мене до 20 років була величезна проблема із зайвою вагою, в 19 років я важила 84 кг, а зараз 49-52. Я робила груди, тому що схудла сильно, а груди худли в першу чергу. Це було не естетично. Я зробила операцію за власні гроші, і досить довго відкладала на це гроші».

Нагадуємо, що Еріка Герцег – учасниця шоу «Хочу у ВІА Гру», яка стала учасницею нового, народного складу легендарного колективу. Також, разом з Ерікою, у нову групу увійшла Міша Романова та Анастасія Кожевникова.

За матеріалами: Viva!

Читайте також: