fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Луганській області 50-річну жінку пограбували 15-річні підлітки

 У Луганській області двоє 15 – річних підлітків пограбували жінку

 У Луганській області 50 – річна жінка виходила з супермаркету приблизно о дев’ятій вечора. Скориставшись темрявою, двоє молодих людей вирвали з її рук сумку. Спіймали правопорушників завдяки камерам відеоспостереження, повідомили УНН у відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС України в Луганській області.

 Як повідомив начальник Кіровського МВ МВС полковник міліції Андрій Жданов, після пограбування жінка зателефонувала своєму синові, який відразу ж викликав міліцію. На місце події виїхала слідчо – оперативна група. Пошукові заходи ускладнювалися тим, що при поганому освітленні жінка не встигла запам’ятати прикмети грабіжників.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Менш ніж за добу правоохоронці встановили особи підозрюваних, після чого їх затримали. Грабіжниками виявилися двоє 15 – річних підлітків, учні однієї з місцевих шкіл. Гроші, а саме 280 гривень, юні правопорушники витратили на спиртне і сигарети. Правда, "насолодитися" всім цим їм не довелося. Адже їх вчинок та особи зафіксували камери зовнішнього відеоспостереження.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Цей факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 186 Кримінального кодексу України (пограбування, вчинене за попередньою змовою). Зараз проводиться досудове розслідування, матеріали якого будуть направлені до суду для прийняття подальшого рішення.

 Джерело: УНН

Читайте також: