fbpx
Політика

Заяв про вихід народних депутатів з фракцій у Рибака немає

Рибак заявляє, що у нього немає жодної заяви від депутатів про вихід з фракцій

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак заявив, що у нього немає жодної заяви про вихід народних депутатів з фракцій.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Рибак повідомив на брифінгу.

При цьому голова ВР так і не відповів на питання, чому було сказано про заяву Миколи Рудьковського щодо виходу з фракції Партії регіонів і чи була вона взагалі зареєстрована в парламенті.

Як повідомляв УНІАН, 21 жовтня на прес-конференції голова Верховної Ради України Рибак, відповідаючи на запитання журналістів з приводу наявності заяв у парламенті про вихід з фракцій, повідомив, що народний депутат Микола Рудьковський написав заяву про вихід з фракції Партії регіонів.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Він зазначив, що до нього надійшла заява Рудьковського з приводу виходу з фракції Партії регіонів. Рибак нагадав, що на з’їзді СПУ Рудьковського обрали керівником Соцпартії.

Однак 23 жовтня голова Комітету Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи парламенту Володимир Макеєнко (фракція ПР) повідомив журналістам, що заяви Рудьковського про вихід з фракції Партії регіонів немає.

За його словами, на сьогоднішній день Рудьковського "обрали керівником СПУ і він зайнятий будівництвом нової партії". "У парламенті його немає і заяви про вихід з фракції Партії регіонів немає. Письмової заяви немає, вона не проходила жодної реєстрації", – підкреслив голова Регламентного комітету. На уточнююче запитання журналістів, куди ж поділася заява Рудьковського, адже голова Верховної Ради Володимир Рибак у понеділок повідомив, що така заява є, Макеєнко сказав : "Реально такої заяви немає".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

При цьому він додав: "Рудьковський молодець. Він з нічого може зробити такі от піар-акції".

За матеріалами: УНІАН

Читайте також: