fbpx
Театр

Глядачам повернуть гроші за вистави “Школи сучасної п’єси” тільки через два тижні

Керівництво театру "Школа сучасної п’єси", який згорів у неділю внаслідок пожежі, повідомило, що всім глядачам повернуть гроші за куплені квитки, однак, виплати почнуться тільки після 18 листопада.

"У нашому театрі практично завжди аншлаг. Тому основну частину квитків, як правило, викуповують заздалегідь", – розповіла виконуюча обов’язки директора театру Катерина Кретова. Нагадаємо, напередодні всього за кілька хвилин до початку дитячої вистави в будівлі театру, імовірно на горищі, почалася пожежа.

Рятувальники вчасно встигли вивести 350 осіб, що знаходилися в будівлі, і постраждалих, на щастя, немає. Вогонь поширився на площі в 500 метрів, під загрозою руйнування перебувалf все будівля театру, в деяких місцях частково обрушилася покрівля та перекриття, і тільки завдяки своєчасним діям пожежників вдалося уникнути повного руйнування.

Театр "Школа сучасної п’єси" розташовувався в старовинному особняку XIX століття, до 1917 року тут знаходився ресторан «Ермітаж», в якому працював відомий французький кухар Люсьєн Олів’є. Сюди раніше приходили багато російських знаменитостей – композитори Микола Римський-Корсаков, Петро Чайковський, письменники Антон Чехов, Максим Горький, Федір Достоєвський, співак Федір Шаляпін і багато інших, а в 1877 році в ресторані святкувалося весілля Петра Чайковського.

 

Глядачам повернуть гроші за вистави "Школи сучасної п’єси" тільки через два тижні (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: