fbpx
Політика

Поліцейські збанкрутілого Детройта тепер самостійно будуть купувати зброю і форму

Глава Поліцейської асоціації Детройта повідомив, що у зв’язку з тим, що місто збанкрутувало, співробітникам поліції, бажаючим мати повноцінно обладнаний офіс і все необхідне для патрулювання вулиць і затримання злочинців, доведеться самостійно забезпечувати себе формою і боєприпасами.

За його словами, місцева влада зможе забезпечувати спецодягом лише тих співробітників правоохоронних органів, які виїжджають на затримання в небезпечних умовах. Решта уніформи, яка необхідна поліцейським, а також додаткова зброя і боєприпаси повинні будуть купуватися самостійно.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, американський Детройт побив сумний рекорд останніх двох десятиліть – торік там було вбито понад 400 осіб. Громадськість звинувачує вартових правопорядку в тому, що ті не справляються з виконанням посадових обов’язків і не в змозі стримати зростання злочинності.

Влітку цього року місто почало процедуру банкрутства, і якщо суд прийме рішення про неплатоспроможність, Детройт стане найбільшим муніципальним банкрутом в історії США. При цьому Федеральний уряд вже заявив, що не буде вживати заходів до порятунку міста.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: