fbpx
Політика

Кандидатуру нового прем’єр-міністра Грузії схвалив майбутній президент

Обраний тиждень тому президент Грузії Георгій Маргвелашвілі, інавгурація якого відбудеться 17 листопада, заявив, що повністю схвалює кандидатуру глави МВС Іраклія Гарібашвілі (фото), представлену на пост прем’єр-міністра країни.

"Для мене дуже прийнятна кандидатура Іраклія Гарібашвілі, у нас з ним хороші стосунки. Його кандидатура прийнятна також для суспільства", – заявив Георгій Маргвелашвілі журналістам.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Тим часом, у колишній правлячій партії "Єдиний національний рух" Михайла Саакашвілі негативно оцінили представлення чинного міністра внутрішніх справ на посаду глави уряду. "У нього є досвід роботи в банківському секторі, але це не означає, що у нього є певна компетенція керувати економічною політикою країни. Це два радикально різних питання", – сказав один з лідерів меншини Зураб Джапарідзе і додав, що ЄДН негативно ставиться до даного призначення.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Тим часом, посол США в Грузії Річард Норланд вже привітав Іраклія Гарібашвілі з представленням на посаду прем’єр-міністра і заявив, що після затвердження того парламентом країни готовий з ним співпрацювати.

Кандидатуру нового прем’єр-міністра Грузії схвалив майбутній президент (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: