fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Театру «Школа сучасної п’єси» запропонували тимчасову сцену

Сьогодні опівдні сталося загоряння в московському театрі «Школа сучасної п’єси». Вогонь поширився на площі 500 м². Частина перекриттів між першим і другим поверхами звалилася. За попередніми даними, в результаті пожежі ніхто не постраждав, але будівля до експлуатації повністю непридатна.
 
Спілка театральних діячів Росії запропонувала «Школі сучасної п’єси» тимчасово перебратися в будівлю театрального центру «На Страсному». Пізніше долю потерпілого театру вирішуватиме департамент культури Москви. Глава «Школи сучасної п’єси» Йосип Райхельгауз відразу після гасіння пожежі заявив, що вони продовжать виступати в постраждалому будинку, якщо в ньому збережеться хоча б мала сцена.
 
У вівторок, 5 листопада, у столичній мерії пройде екстрена нарада. «Будемо вирішувати, що робити далі з театром. Ймовірно, доведеться ставити його на капітальний ремонт», – сказала представник департаменту культури.
 
Масштаб руйнувань поки не оцінений, нічого не відомо і про причини події. Імовірно, вогонь спалахнув через несправну проводку.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 

Пожежа у "Школі сучасної п’єси" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: