fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

При катастрофі порома в Таїланді загинули двоє росіян

Жертвами аварії порома, що стався сьогодні, 3 листопада, поблизу курорту Паттайя (Таїланд), стали шестеро осіб, серед них – двоє росіян. Решта загиблих – громадянин Китаю і троє громадян Таїланду, повідомляє Associated Press з посиланням на місцеву поліцію. Всі жертви аварії корабля – туристи, ніхто з членів екіпажу не постраждав.
 
Судно прямувало за маршрутом острів Ко Ланг-Паттайя. Всього на борту двоповерхового порома знаходилися близько двохсот осіб. Кілька постраждалих перебувають у місцевих лікарнях, зокрема і 9 -річний хлопчик з Росії. Стан його оцінюється як критичний, він поміщений в реанімаційне відділення.
 
"Ми на даний момент володіємо інформацією про те, що 80 осіб врятовано. 10 людей отримали поранення і доставлені до лікарні. Серед них є як мінімум двоє росіян – жінка з неповнолітньою дитиною. Інформація про загиблих росіянах поки до нас не надходила", – повідомив завідувач консульським відділом посольства РФ в Таїланді Андрій Дворніков.
 
За попередньою версією, у порома виникли неполадки з двигуном. Пасажирів попросили перейти на верхню палубу, через непомірне навантаження судно нахилилося і затонуло.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

.

Аварія порома в Таїланді (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС, lenta.ru

Читайте також: