fbpx
Кінотеатри

Ніколь Кідман і Джейсон Бейтман зіграють ексцентричне подружжя-акторів

Джейсон Бейтман, чий дебютний фільм «Погані слова» був показаний на кінофестивалі в Торонто, не відкладаючи справу в довгий ящик, підписався ще на один проект. Головне місце на знімальному майданчику біля Бейтмана з’явилося завдяки Ніколь Кідман, яка призначила його режисером комедії «Сімейне ікло» (ще один варіант назви майбутньої картини – «Сім’я Фенг»). Крім того, Кідман і Бейтман самі виконають в цьому фільмі головні ролі.

В основу сюжету нової стрічки ліг бестселер Кевіна Уїлсона, написаний в 2011 році, що отримав визнання критиків як «найяскравіше комедійне оповідання». Деякі експерти навіть проводили паралель з «Сімейкою Тененбаум», що давно перекочувала на екрани.

Продюсерська компанія Blossom Films, що належить Ніколь Кідман, придбала права на цю книгу і задумала зняти за нею комедію про ексцентричну сімейку артистів, які ставлять мистецтво вище за всі інші життєві цінності. Головні герої вважають, що життя – це один суцільний спектакль. Вони абсолютно не приділяють уваги своїм дітям, навіть імен спадкоємцям артисти не придумали – для батьків це просто дитина А і дитина Б….

За матеріалами: film.ru

Читайте також: