fbpx
Новини світу

Дуров: «Сноуден відмовився працювати під”ВКонтакте”»

Колишній співробітник американських спецслужб Едвард Сноуден не співпрацюватиме з соціальною мережею «ВКонтакте». Про це розповів в інтерв’ю виданню TechCrunch засновник ресурсу Павло Дуров. За його словами, чутки про те, що з першого листопада Сноуден працює у «ВКонтакте», не відповідають дійсності.

Раніше Павло Дуров, засновник однієї з найбільших соцмереж в Росії, заявив, що вважає Едварда Сноудена своїм особистим героєм і хотів би бачити його в штаті своєї компанії. Сьогодні Дуров повідомив, що Сноуден не прийняв його пропозицію про працевлаштування.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Днями адвокат Анатолій Кучерена, який представляє в Росії інтереси Сноудена, розповів представникам ЗМІ про те, що той отримав роботу в Росії і займатиметься підтримкою великого недержавного інтернет-порталу, проте з метою безпеки відмовився назвати, якого саме.

Журналісти стали з’ясовувати, в якій інтернет-компанії може працювати Едвард Сноуден, але досі жодна російська інтернет-компанія не повідомила про прийом у свій штат колишнього співробітника ЦРУ.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: russian.rt.com

Читайте також: