fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Глава МНС РФ вимагає взяти на контроль об’єкти енергетики і ЖКГ в Якутії

Глава Міністерства з надзвичайних ситуацій Росії Володимир Пучков зажадав від інших відомств взяти об’єкти енергетики та житлово-комунального господарства в Якутії на особливий контроль.

Стало відомо, що сьогодні Володимир Пучков провів спеціальне засідання робочої групи урядової комісії з надзвичайних ситуацій. Під час засідання фахівці розглянули ситуацію, що склалася в Якутії. Повідомляється, що в нараді взяли участь представники Міненерго, МОЗ, Мінрегіону та Мінтрансу.

«Міністерству енергетики необхідно посилити контроль за об’єктами енергетики та її стійким функціонуванням з урахуванням всіх несприятливих прогнозів», – заявив Володимир Пучков.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

Він підкреслив, щоб представники Міненерго готували аварійно-відновлювальні бригади, а також організували моніторинг за наявністю запасів палива на всіх енергетичних об’єктах.

«І не тільки на великих, але і на тих, які забезпечують електрикою і теплом малі населені пункти», – заявив глава МНС РФ.

Після цього Володимир Пучков звернувся до представників Міністерства з регіонального розвитку Росії. Цьому відомству глава МНС РФ доручив «поставити на особливий контроль всі об’єкти ЖКГ». Крім того, він і це відомство попросив створювати запаси палива.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

«У вас повинна бути чітка картина температур в якутських квартирах», – віддав розпорядження глава МНС.

Він заявив, що люди в Якутії повинні отримувати воду, тепло і все необхідне. Мінтранс Володимир Пучков попросив організувати спеціальний «повітряний міст», за яким буде здійснюватися доставка предметів першої необхідності.

«Загалом нинішня обстановка перебуває під контролем. Особливу увагу потрібно буде приділити стійкій роботі всіх систем життєзабезпечення», – підсумував міністр.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: