fbpx
Шоу-бізнес

«Вишка». Шоу покинула Ольга Полякова

Спортивно-екстремальне шоу «Вишка» у суботу, 2 листопада, досягло свого золотого екватора. Під час чергового прямого ефіру стрибки у воду здійснювали: Анна Ходорівська, Олег Михайлюта (Фагот), Ольга Полякова, Володимир Гришко, Олексій Матіас та Євген Нікішин. У цей вечір конкурсанти стрибали у воду двічі – поодинці і синхронно. І якщо індивідуальні стрибки для учасників шоу «Вишка» вже не новина, то дуетом до цього вони ще ніколи не стрибали. І складність полягала не тільки в тому, як стрибнути, але й у виборі напарників. Проте, доля і зірковий тренер Ілля Кваша розпорядилися по-своєму: Володимир Гришко занурювався у воду з Олексієм Матіасом, Олег Михайлюта (Фагот) з Ольгою Поляковою, а от Анна Ходорівська, яка за логікою речей повинна була стрибати синхронно з Євгенієм Нікішиним, залишилася без партнера. Як стало відомо на початку програми, він захворів і тому участі в цьому ефірі не приймав.

Ольга Полякова, як і колись, вразила глядачів не чудовим стрибком у воду, а епатажними костюмами і справжнім шоу. На думку цієї конкурсантки, майбутнє проекту «Вишка» «за хвостами, рогами і копитами», оскільки раніше глядачі стали свідками того, що ні тривалі тренування, ні круті стрибки не принесли учасникам нічого крім болю, розчарування і навіть вильоту з шоу.

Виступи учасників шоу «Вишка» судді оцінили так: Олексій Матіас набрав 57 балів, Анна Ходорівська – 56 балів, у 54 бали оцінили епатажні виступи Ольги Полякової, 52 бали набрав Володимир Гришко, і менше за всіх дісталося Фаготу – 51 бал.

Троє учасників, які набрали найменшу кількість очок, виконали повторний стрибок. За рішенням журі шоу «Вишка» покинула Ольга Полякова. І ніякі шоу і епатаж на цей раз її не врятували.

Ольга Полякова стрибала у воду з феєрверком (відео):

Читайте також: