fbpx
Економіка

«Блохін перебуває у пошуку», – екс-футболіст «Динамо»

Колишній півзахисник луганської «Зорі» і київського «Динамо» Олег Волотек поділився своїми очікуваннями від сьогоднішньої зустрічі своїх колишніх команд. Нагадаємо, що матч «Зоря» – «Динамо» розпочнеться о 19:00. Зустріч пройде в рамках 15-го туру Прем’єр-ліги.

«Фаворит в цьому матчі – "Динамо". Однак не треба забувати, що команда Олега Блохіна зараз перебуває в процесі становлення, і поки у столичного клубу не все виходить гладко», – міркує експерт.

Читайте також:  Чому сухий закон не працює? (ВІДЕО)

На думку Волотека, у «Зорі» є шанси забрати очки у «біло-синіх». Він вважає, що «Динамо» в останніх матчах виглядало не надто переконливо, незважаючи на перемоги. Зараз у «Динамо» достатньо кваліфікованих футболістів, з яких тренеру ще тільки належить «зліпити» згуртований колектив.

«Тому Олег Блохін у пошуку», – додав екс-гравець «Динамо».

Читайте також:  Вперше арештоване майно Медведчука на Закарпатті виставили на аукціон

За його словами, на гру «Динамо» навряд чи серйозно вплине відсутність Андрія Ярмоленка. Після цього експерт сказав, що чекає сьогодні хорошої гри від «Зорі».

«Команда у Вернидуба організована. Я думаю, розуміє це і Блохін, якщо і зберігати когось перед матчем з "Туном", то тільки одного або двох футболістів», – підсумував Волотек.

За матеріалами: ua -football.com

Читайте також: