fbpx
Економіка

«Блохін перебуває у пошуку», – екс-футболіст «Динамо»

Колишній півзахисник луганської «Зорі» і київського «Динамо» Олег Волотек поділився своїми очікуваннями від сьогоднішньої зустрічі своїх колишніх команд. Нагадаємо, що матч «Зоря» – «Динамо» розпочнеться о 19:00. Зустріч пройде в рамках 15-го туру Прем’єр-ліги.

«Фаворит в цьому матчі – "Динамо". Однак не треба забувати, що команда Олега Блохіна зараз перебуває в процесі становлення, і поки у столичного клубу не все виходить гладко», – міркує експерт.

На думку Волотека, у «Зорі» є шанси забрати очки у «біло-синіх». Він вважає, що «Динамо» в останніх матчах виглядало не надто переконливо, незважаючи на перемоги. Зараз у «Динамо» достатньо кваліфікованих футболістів, з яких тренеру ще тільки належить «зліпити» згуртований колектив.

«Тому Олег Блохін у пошуку», – додав екс-гравець «Динамо».

За його словами, на гру «Динамо» навряд чи серйозно вплине відсутність Андрія Ярмоленка. Після цього експерт сказав, що чекає сьогодні хорошої гри від «Зорі».

«Команда у Вернидуба організована. Я думаю, розуміє це і Блохін, якщо і зберігати когось перед матчем з "Туном", то тільки одного або двох футболістів», – підсумував Волотек.

За матеріалами: ua -football.com

Читайте також: