fbpx
Шоу-бізнес

У Анджеліни Джолі розболілися нові груди

 Через кілька місяців після операції з видалення обох грудей, Анджеліна Джолі вперше зіткнулася з ускладненнями. Як повідомляють західні джерела, знаменита голлівудська кіноактриса часто стала відчувати велику втому, занепокоєння, запаморочення. І все через нові імплантати грудей, в області яких Анджеліна Джолі не перестає відчувати біль.

 Вставляючи імплантати відразу ж після видалення молочних залоз, актриса усвідомлювала, що йде на величезний ризик. Але тоді вона була впевнена, що досконально вивчила це питання і ніяких ускладнень у неї статися не може. Але організм кожної людини непередбачуваний. Тепер Анджеліна Джолі стала боятися, що в її організмі з’явилася інфекція. З цим питанням вона негайно звернулася до медиків.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Поки результати аналізів і остаточний вердикт фахівців невідомий. Ясно тільки одне, тепер Анджеліна Джолі шкодує, що не потерпіла хоча б кілька місяців перед тим, як вставити імплантати після видалення молочних залоз. Зазвичай жінкам дозволяють йти на подібні операції через лише рік.

 За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: