fbpx
Футбол

«Волинь» може знятися з чемпіонату, – віце-президент клубу

 Після вчорашньої перемоги над «Шахтарем» віце – президент луцького клубу Юрій Савчук розповів про напружену ситуацію, в якій опинилася «Волинь».

 «Футболу без полів не буває. Зараз людям просто не надаються умови, що дозволяють їм розвивати цю гру», – заявив віце – президент.

 Юрій Савчук стверджує, що «Волинню» зараз спекулюють, кажучи про те, що луцька команда не є колективним членом Федерації футболу Волині. Він нагадав, що в положенні Прем’єр – ліги сказано, що клуб не має права брати участь у футбольних змаганнях, якщо не є колективним членом місцевої федерації.

 «Сьогодні клуб "Волинь"- це єдина потужна сила, яка розвиває футбол у всій області, адже це – основна команда, дубль і велика дитяча школа», – додав віце – президент.

 За його словами, інвестори клубу не хочуть вкладати свої кошти в «непрозорі справи». Вся справа в тому, пояснив Савчук, що місцева влада всілякими способами «вставляє палиці в колеса» головному футбольному клубу області. Крім того, у відкритому листі голові Волинської обласної адміністрації Бориса Клімчука ФК «Волинь» виступив з пропозицією, щоб він узяв «символічну одну гривню, команду і стадіон», якщо вважає, що може розвивати футбол в регіоні.

 За словами Савчука, у нинішній невизначеній ситуації може статися і так, що клуб просто припинить свою діяльність, а інвестори перестануть фінансувати команду. Таке може статися вже найближчим часом. Цілком можливо, що на наступну гру УПЛ з київським «Динамо» луцька «Волинь» просто не вийде на поле.

 Раніше повідомлялося, що в найближчий вівторок, 5 листопада, у Луцьку пройде акція, мета якої – підтримка місцевого футбольного клубу «Волинь». На цей захід запрошені вболівальники клубу.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: