fbpx
Без категорії

Фігуристи Боброва – Соловйов посіли друге місце на Гран-прі Китаю

 На турнірі Гран – прі Китаю, який проходить цими днями в Пекіні, завершилися змагання танцювальних дуетів. Перше місце зайняли французи Наталі Пешала і Фаб’єн Бурза, російський дует Катерина Боброва та Дмитро Соловйов зайняли друге місце, а третіми стали американці Медісон Чок та Еван Бейтс.

 Росіяни виграли коротку програму, проте в перший день турніру не змогли показати всі свої здібності, і переваг, отриманих у другий день, не вистачило, щоб утримати лідерство і за підсумками довільної композиції. Своєю чергою, французька пара Пешала – Бурза перейшли знаковий рубіж і отримали від суддів більше 100 балів – 102,08 (165,68 у сумі).

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Оцінки Бобрової – Соловйова, що показали дуже складну в технічному плані програму "Птахи", не дозволили наздогнати лідерів, вони набрали всього 97,70 бала (163,42 за два виступи).

 "Нічого страшного. Будемо працювати!" – сказав з оптимізмом після оголошення результатів тренер Катерини і Дмитра Олександр Жулин, додавши, що сезон тільки починається. Тренер також розповів, що після контрольних прокатів пара вносила серйозні зміни в обидві олімпійські програми.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: