fbpx
Політика

Пєсков: “Сноуденом не дозволено порушувати умови президента РФ”

 Сьогодні, 2 листопада, в Кремлі заявили, що екс – співробітник ЦРУ Едвард Сноуден зможе безперешкодно співпрацювати з німецькими правоохоронцями у справі, яка стосується прослушки американськими спецслужбами телефонних розмов канцлера Німеччини Ангели Меркель. Про це стало відомо зі слів прес – секретаря голови держави РФ Дмитра Пєскова. Також прес – секретар президента підкреслив, що матеріали про прослуховування, які потрапляють у ЗМІ, поширюються не з Росії.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 «Ми не дозволимо йому порушити умову президента Російської Федерації, яка говорить не завдавати шкоди США. Але також хочу відзначити, що в даний момент він знаходиться саме на території нашої держави. І він законним шляхом отримав тут тимчасовий притулок. Він може розмовляти і проводити зустрічі з ким йому завгодно. Цьому перешкодити ми не можемо», – прокоментував ситуацію Пєсков.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Нагадаємо, що 31 жовтня, правозахисник американця Едварда Сноудена Анатолій Кучерена заявив, що його підопічний влаштувався на роботу в Росії. За його словами, Сноуден займатиметься підтримкою одного з недержавних мережевих порталів.

Сноуден погодився дати свідчення про прослуховування Меркель (відео):

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: