fbpx
Політика

Кандидатура Гарібашвілі на пост прем’єр-міністра не влаштовує партію Саакашвілі

 Представники партії "Єдиний національний рух" негативно оцінюють можливе призначення міністра внутрішніх справ Грузії – 31 – річного Іраклія Гарібашвілі – на посаду голови уряду, заявив журналістам один з лідерів «ЕНД» Зураб Джапарідзе.

 "У нього є досвід роботи в банківському секторі, але це не означає, що у нього є певна компетенція керувати економічною політикою країни. Це два радикально різних питання", – заявив представник парламентської меншості.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Нагадаємо, ім’я Гарібашвілі в якості можливого прем’єр – міністра Грузіїї було озвучено сьогодні чинним головою уряду Бідзіною Іванішвілі.

 Коментуючи слова прем’єра про те, що голова МВС відзначився успішною діяльністю, Джапарідзе зазначив: "Я згадую час, коли він був хорошим міністром, коли він працевлаштував свою рідню в структури МВС, я згадую рейди на вулицях, коли поліцейські безапеляційно обшукували наших громадян. В основному, у мене негативні асоціації з цим міністром".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Новий президент Грузії повинен представити голову уряду протягом семи днів після інавгурації.

Бідзіна Іванішвілі назвав ім’я свого наступника (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: