fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В аеропорту Лос-Анджелеса відбулася стрілянина – є вбиті

 В аеропорту Лос – Анджелеса затримано підозрюваного, який влаштував стрілянину, убивши одну людину і ще кількох поранивши. Місцеві правоохоронні органи поки нічого не повідомляють про особу затриманого, відомо лише, що при затриманні він поранений в ногу.

 Раніше з’явилися повідомлення, що невідомий відкрив стрілянину в лос – анджелеському аеропорту. У зв’язку з цією подією терміново були евакуйовані люди з другого і третього терміналів. Крім того, довелося призупинити посадку і відправку кількох авіарейсів.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За свідченням очевидців, у пункті огляду пасажирів в третьому терміналі невідомий відкрив стрілянину з гвинтівки і поранив співробітника Управління транспортної безпеки і ще кількох людей. Зазначалося, що гвинтівка, з якої стріляв невідомий, була розрахована на патрони підвищеної ударної сили. Було не менше 15 пострілів.

 "Спочатку всі впали на підлогу, потім почалася паніка, і ми всі побігли до виходу. Ми навіть не знаємо, що зараз робити", – повідомив свідок події, що прямував з Каліфорнії в Техас.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 До теперішнього часу стрілок затриманий, а аеропорт Лос – Анджелеса відновив роботу.

В аеропорту Лос-Анджелеса відбулась стрілянина – є вбиті (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: