fbpx
Політика

І.Бриченко дав свідчення в МВС про фальсифікації поправок до Податкового кодексу

Народний депутат Ігор Бриченко з власної ініціативи відвідав Головне слідче управління МВС, щоб дати свідчення про фальсифікацію поправок до Податкового кодексу, поданих нібито від його імені. Про це УНН повідомили у прес-службі  "Батківщини".

Ігор Бриченко не заперечує, що дійсно є автором 31 поправки до законопроекту, але в день голосування в сесійній залі, отримавши матеріали, в тому числі і порівняльну таблицю, виявив, що йому приписані дві поправки, які він насправді не подавав.

"Тих двох поправок, які нібито стосуються Віталія Кличка, я не вносив і на засіданні комітету вони не розглядалися", – сказав Бриченко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Він розповів, як, помітивши факт підробки, негайно подав письмову заяву на ім’я Володимира Рибака. Голова Верховної Ради "на нього зовсім не відреагував". Більше того, спікер не просто проігнорував звернення, а "навпаки, негайно поставив сфальсифікований проект закону на голосування за основу і в цілому, підписав його і ще не висохло чорнило, як направив Януковичу".

"Під час зустрічі зі слідчим Козловим я докладно пояснив суть цієї справи, оскільки була здійснена підміна документів, які я подавав за своїм підписом. Тому хай вони шукають людей, які фальсифікують документи опозиційних депутатів і комітетів", – підкреслив Бриченко.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Він вважає недоцільним експертизу його підпису, оскільки на останній сторінці документа з переліку поправок підпис дійсно його, а от "листи, які всередині, замінені, і в них додані дві сфальсифіковані поправки, які не вносилися, не розглядалися на комітеті, що зафіксовано стенограмою засідання".

Джерело: УНН

Читайте також: