fbpx
Футбол

Хмельницькому “Динамо” загрожує виключення з ПФЛ за фінансову заборгованість

 Футбольному клубу другої ліги "Динамо" ( Хмельницький) загрожує зняття зі змагань і виключення зі складу ПФЛ, передає УНН. Ситуація з Хмельницьким "Динамо" обговорювалася сьогодні на засіданні Центральної ради ПФЛ у контексті невиконання клубами першої та другої ліг регламентних і статутних норм у частині сплати обов’язкових грошових внесків.

 Учасники засідання вирішили звернутися до Федерації футболу з клопотанням винести на розгляд КДК ФФУ питання про зняття трьох очок з команд, які не виконають фінансові розрахунки за своїми заборгованостях протягом 10 – и днів з моменту отримання постанови Центральної Ради. У разі невиконання цього рішення саме команда хмельницького "Динамо" може бути знята з чемпіонату, а клуб виключений зі складу ПФЛ.

 На сьогодні команда з Хмельницького займає останнє 19 – е місце серед колективів другої ліги.

 Крім цього, члени Центральної ради обрали делегатів від ПФЛ для участі у XV Конгресі ФФУ. Так, інтереси Ліги представлятиме перший віце – президент ФФУ, голова Комітету професійного футболу ФФУ Анатолій Попов, перший віце – президент ПФЛ, віце – президент ФК "Геліос" (Харків) Ігор Шам і заслужений працівник фізичної культури і спорту, президент ПФЛ Мелетій Бальчос.

 Джерело: УНН

Читайте також: