fbpx
Новини світу

У НАТО оцінили українських морських піхотинців

Керівництво командно-штабних навчань Сил реагування НАТО "Steadfast Jazz – 2013" високо оцінює рівень підготовки українських морських піхотинців – про це повідомили у прес-службі Міноборони, передає УНН.

При перевірці рівня готовності українського підрозділу до участі в активній фазі навчань "Steadfast Jazz – 2013" представники Північноатлантичного альянсу відзначають впевнені дії 89 морських піхотинців на чолі з майором Володимиром Баранюком.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Зокрема, на території Навчального центру Сухопутних військ ЗС Республіки Польща "Дравсько-Поморський" виконання українськими "чорними беретами" навчально-бойових завдань з використанням штатної бойової техніки і озброєння перевірили представники Генерального штабу ЗС Республіки Польща .

28 жовтня завершилася перша фаза маневрів " Steadfast Jazz – 2013 " – після прибуття та розміщення на місцевості підрозділи – учасники від ЗС США , Угорщини, Румунії, Естонії та України перейшли в пряме підпорядкування командиру 12-ї механізованої дивізії Війська Польського генералу Анджею Тузу, який є керівником наземної частини навчання.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Сухопутна фаза маневрів "Steadfast Jazz – 2013", яка отримала кодове найменування "Land Livex", відбудеться 2-9 листопада на території Польщі і частково в прибалтійських державах.

Джерело: УНН

Читайте також: