fbpx
Політика

Експерти: “Нове міністерство буде вельми корисним”

 Експерти вважають, що створення нового міністерства, яке займатиметься питаннями будівництва та ЖКГ є виправданим. На їх думку, нове міністерство дозволить розвантажити Мінрегіон, який згодом зможе повністю зосередитися на координації розвитку регіонів. Також експерти виділяють і керівника нового міністерства – Михайла Мене, вважаючи, що він володіє необхідними якостями для даної посади.

 Нагадаємо, що сьогодні, 1 листопада, російський лідер Володимир Путін запропонував Михайлу Меню взяти під свій контроль Міністерство будівництва і ЖКГ. На пропозицію президента країни Мень відповів згодою. Відзначимо, що нове відомство створюється на базі Держбуду. Міністерство будівництва і ЖКГ буде також вести контроль роботи фонду ЖКГ та Олімпстрою. За словами прес – секретаря президента Дмитра Пєскова, в нове відомство перейдуть всі функції з будівництва та ЖКГ від інших міністерств і відомств.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Створення міністерства виправдано. Проблеми, якими буде займатися нове відомство вельми серйозні. Їх потрібно вирішувати прицільно і не розмазуючи», – прокоментував ситуацію політолог Володимир Слатіна.

Путін підписав указ про призначення Меня міністром ЖКХ (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: