fbpx
Політика

Держоргани повинні публікувати в інтернеті список перевірок, які вони здійснюють – М. Бродський

Державні контролюючі органи повинні публікувати на своєму сайті повний перелік перевірок, які вони здійснюють. Про це в ході прес-конференції повідомив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, передає кореспондент УНН.

"Кожен наглядовий і контролюючий орган повинен мати на своєму сайті повний перелік того, що вони можуть перевіряти", – сказав М. Бродський.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Підприємства мають право не дозволяти перевіряючим органам здійснювати перевірку, яка не входить в опублікований список.

"Підприємець може відмовити їм у перевірці, та акти, які вони виписують, будуть незаконними", – підкреслив чиновник.

М. Бродський зазначив, що контролюючі органи повинні приходити на підприємства з повним переліком того, що вони перевіряють. Акти про перевірку також повинні бути уніфікованими.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Якщо підприємець зафіксував будь-які порушення з боку органів контролю, то він може звернутися зі скаргою до Держпідприємництво або в прокуратуру.

Джерело: УНН

Читайте також: