fbpx
Україна

Ялтинських маршрутників вирішили “окультурити”

У Ялті будуть вчити водіїв маршруток культурі обслуговування пасажирів, щоб в цілому підвищити рівень обслуговування ялтинців і гостей міста на пасажирському транспорті. Про це УНН повідомили у міськраді.

За інформацією Ялтинського міського голови, проблема культурного обслуговування у пасажирському транспорті назріла давно.

"Тому ми зараз ставимо питання перед перевізниками про необхідність навчання водіїв манерам спілкування", – сказав С.Ілаш.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

За його словами, відділом промисловості, транспорту і зв’язку міськради повинна бути складена програма курсу та графіки навчання всіх водіїв.

"Викладати на курсах повинні не тільки представники ДАІ, заняття повинні проводити психологи, фахівці з етики, завдання яких навчити водіїв бути ввічливими і етичними при обслуговуванні ялтинців у маршрутках", – уточнив С.Ілаш.

Він також пообіцяв, що в нових договорах з перевізниками окремим рядком буде прописано про ввічливе ставлення водіїв до пасажирів.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

"Ми маємо намір жорстко реагувати на всі заяви ялтинців про порушення правил обслуговування пасажирів водіями, неввічливе спілкування. Якщо ці факти неодноразово будуть підтверджуватися, перевізники будуть позбавлені ліцензії", – зазначив мер.

Він також вважає, що паралельно повинен бути наведений порядок з формою одягу водіїв.

Джерело: УНН

Читайте також: