fbpx
Україна

У чотирьох районах Києва замінять 11 км труб центрального опалення та гарячого водопостачання

ПАТ "Київенерго" за зверненням районних адміністрацій Голосіївського, Деснянського, Святошинського та Шевченківського районів та за численними проханнями мешканців прийняло рішення про повну заміну ділянок зношених тепломереж загальною протяжністю 11,4 км. Ці теплові мережі не підлягають ремонтам і погрожують надійному теплопостачанню 34 будинків у столиці. Про це УНН повідомили у прес-службі компанії.

За повідомленням, даний пілотний проект щодо повної заміни складних ділянок тепломереж дозволить більш надійно забезпечувати теплом жителів і гостей столиці в зимовий період. "Київенерго" ставить метою поетапно, протягом трьох років, перейти від локальних ремонтів до системи комплексної заміни найбільш зношених ділянок тепломереж.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

"Трубопроводи, які забезпечують центральне опалення та гаряче водопостачання близько 4 тис. квартир у вказаних районах, експлуатуються від 28 до 46 років і вичерпали свій нормативний ресурс. Протягом 2012-2013 років на них було ліквідовано близько 250 пошкоджень. У міжопалювальний період під час гідравлічних випробувань тепломереж енергетики "Київенерго" ліквідували ряд ушкоджень на цих трубопроводах, але після підключення жителів до центрального опалення знову з’явилися пошкодження на цих ділянках", – зазначили в компанії.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

Всі роботи планується провести протягом одного місяця з незначним дискомфортом для людей – відключенням від центрального опалення до 1 доби, гарячого водопостачання – до 2 діб.

Компанія погодила графіки робіт з реконструкції тепломереж з адміністраціями зазначених районів. Підрядники розпочали підготовчі роботи.

Джерело: УНН

Читайте також: