fbpx
Футбол

«Спонсори є, і достатньо, але клуб не хочуть передавати», – Рева про «Арсенал»

 Голкіпер київського «Арсеналу» Віталій Рева розповів, хто винен у ситуації, що склалася, а також пролив світло на ситуацію в клубі.

 «Ми не можемо приїхати на стадіон і зіграти. Для цього треба, щоб Федерація футболу України нам допомогла або допоміг ще хтось. Ми насамперед хочемо, щоб у Федерації нас почули і запропонували шляхи», – заявив Рева.

 Він стверджує, що окремі футболісти «Арсеналу» не можуть «організуватися і допомогти своєму клубу». Вся справа в тому, пояснив воротар, що керівник «Арсеналу» захворів чи був на лікарняному.

 «Наш керівник направив лист, який допомагає йому втопити клуб. Спонсори є, і достатньо, є багато зацікавлених людей. Просто клуб не хочуть передавати і все», – стверджує Рева.

 Раніше повідомлялося, що київський «Арсенал» відмовився від допомоги Федерації футболу України. Представники ФФУ вчора виходили на контакт з керівництвом «Арсеналу». У стані «канонірів» заявили, що вони не зацікавлені в допомозі. В «Арсеналі» повідомили ФФУ, що Онищенко назавжди відійшов від проекту з «Арсеналом», а за документами київський клуб належить Рабиновичу і Головку.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: