fbpx
Новини світу

Сноуден хоче відвідати сочинську Олімпіаду

 За словами адвоката Анатолія Кучерена, що представляє інтереси екс – співробітника ЦРУ Едварда Сноудена, його підопічний, проживаючи в Росії, подорожує. Можливо, він відвідає змагання сочинської Олімпіади в лютому 2014 року, так як дуже цікавиться спортивними видовищами. Також він проявляє інтерес і до культурних заходів і вже встиг побувати в театрі. Едвард Сноуден «живе нормальним життям», зазначив Кучерена.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Щодо можливих нових викривальних заяв колишнього співробітника американських спецслужб Кучерена заявив наступне: "Що стосується того, чи зашкодить Сноуден сам собі, то моє завдання – допомогти йому не нашкодити самому собі. Що стосується того, щоб не розголошувати якоїсь інформації, то він своє слово тримає".

 Якщо Сноуден захоче переїхати в іншу країну, то ніхто йому перешкоджати не збирається. Однак у цьому випадку від політичного притулку в Росії йому доведеться відмовитися. «Це його право, і ніхто обмежувати його не буде», – підкреслив Анатолій Кучерена.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, раніше адвокат розповів, що Едвард Сноуден влаштувався на роботу в одну з російських незалежних інтернет – компаній.

 За матеріалами: ИТАР – ТАСС

Читайте також: