fbpx
Спорт

Російський важковаговик вважає, що брати Клички “не б’ються”

 Російський боксер – важкоатлет Магомед Абдусаламов вважає, що чемпіон світу Володимир Кличко є найнуднішим боксером у світі. Яскравим прикладом тому став поєдинок між українським боксером і його суперником з Росії Олександром Повєткіним, який відбувся 5 жовтня. За словами Абдусаламова, цей бій був настільки поганий, наскільки це можливо. Брати Клички, вважає Абдусаламов, – хороші боксери, однак вони «не б’ються».

 Сам Магомед Абдусаламов розраховує провести ще два або три поєдинки, а потім отримати право вийти на ринг, щоб поборотися за звання чемпіона світу. Зараз головним титулом за версією Всесвітньої боксерської ради володіє Володимир Кличко, а Абдусаламов розраховує стати обов’язковим претендентом на це звання.

 2 листопада Абдусаламову треба битися з незнаючим поразок на професійному рингу Майком Пересом (Куба). Магомед Абдусаламов теж не програв жодного бою за всю свою кар’єру, причому в кожному поєдинку він здобував перемогу нокаутом. Російський важковаговик раніше заявляв, що вважає свій потужний удар «божим даром».

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: