fbpx
Спорт

Промоутери Повєткіна будуть оскаржувати роботу рефері в бою росіянина проти Кличка

 Німецька промоутерська компанія Sauerland Event, яка веде справи російського суперважковаговика Олександра Повєткіна, подала протест на якість роботи рефері в бою росіянина з суперважкоатлетом з України Володимиром Кличком. Про це стало відомо сьогодні, 1 листопада, зі слів представника "Російського витязя" Дмитра Іванова.

 «Це тільки в Sauerland Event проявили активність. Своєю чергою, ми разом з організатором бою Андрієм Рябінським, працюючим в команді Повєткіна, протест подавати не збираємося», – прокоментував ситуацію, що склалася, Дмитро Іванов.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Нагадаємо, що раніше Іванов заявляв про те, що рефері відпрацював на бою жахливо, допустивши величезну кількість порушень. Іванов виділив той факт, що рефері закривав очі на заборонені захвати й удари з боку Володимира Кличка. Також він додав, що під час бою суддя не звертав уваги на постійні підштовхування з боку українця.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Сам бій відбувся 5 жовтня в Москві. Тоді український боксер Володимир Кличко переміг росіянина Олександра Повєткіна у 12 – раундовому поєдинку одноголосним рішенням суддів.

Кличко – Повєткін. Моменти бою (відео):

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: