fbpx
Економіка

«Об’єднаний чемпіонат – хороша ідея, але є багато факторів, які можуть йому завадити», – Капелло

 Головний тренер національної збірної Росії Фабіо Капелло поділився своєю думкою про ідею створення Об’єднаного чемпіонату.

 «Я вважаю, це гарна ідея. Однак потрібно розуміти, що зараз ми говоримо виключно про проект. Існує безліч факторів, які можуть перешкодити реалізації цієї ідеї. Все-таки це дві різні країни», – розповів італійський тренер.

 На думку Капелло, в цьому питанні дуже важливим буде думка ФІФА та УЄФА. Сам італієць вважає, що чим вищий рівень команд і конкуренція в чемпіонаті, тим скоріше буде підвищуватися і рівень гравців.

 Крім того, головний тренер збірної Росії Фабіо Капелло прокоментував інформацію з продовженням контракту. Зокрема, вже найближчим часом стане офіційно відомо, чи продовжить італієць роботу з російською збірною.

 «П’ятого жовтня у мене відбудеться важлива зустріч з міністром спорту Росії Мутком, на якій і буде обговорюватися контракт. Мені дуже приємно, що російські вболівальники хочуть, щоб я очолював збірну Росії до 2018 року», – заявив Капелло.

 Однак, підкреслив він, тут не можна загадувати, тому що мова йде про довгий період. Капелло запевнив, що зараз думає тільки про найближчі завдання.

 За матеріалами: sports.ru

Читайте також: