fbpx
Кінотеатри

Кастинг пітерських котів для зйомок фільму Луїса Ньєто завершено

 З 15 жовтня по 1 листопада в Санкт – Петербурзі проходив незвичайний кастинг. Претендентами на виконання ролей у фільмі Луїса Ньєто «Котобум!» стали більше 3200 петербурзьких котів, 30 з них пройшли відбір і були запрошені на знімальний майданчик студії "Лендок".

 «Тварин відзнімуть на зеленому тлі, що дозволить по закінченні зйомок накласти на відео спецефекти і за допомогою комп’ютерної графіки зробити відеоряд фантастичним. Після цього відеоматеріал надійде в роботу відеохудожників і аніматорів, які беруть участь у майстер – класі Луїса Ньєто в рамках фестивалю "Мультибачення"», – повідомили організатори проекту.

 Представники знімальної групи, які брали участь у виборі «найвусатіших – найсмугастіших», відзначили, що незважаючи на прекрасні зовнішні дані, багато представників сімейства котячих, що потрапили на кастинг, були не готові до пильної уваги публіки і боялися камери. Проте були й такі, які вели себе як справжнісінькі зірки.

 Світова прем’єра фільму «Котобум!» відбудеться 6 листопада на фестивалі "Мультибачення". Триватиме анімаційний огляд до 11 листопада.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: