fbpx
Політика

Жителі Одеси не повинні постраждати від відставки мера – Ківалов

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Сергій Ківалов, коментуючи новину про відставку мера Одеси Олексія Костусєва, сказав, що через це інтереси місцевих жителів постраждати не повинні.

При цьому він зазначив, що його відставка Костусєва абсолютно не здивувала, оскільки, як стверджує депутат, це було цілком прогнозовано. У той же час Сергій Ківалов заявив, що Костусєв не обговорював з ним мотиви, які спонукали його піти у відставку, тому він не збирається говорити про причини.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Проте, як вважає нардеп, для мешканців Одеси все і так очевидно.

За словами Ківалова, не слід зациклюватися на факті відставки, оскільки важливіше, щоб місто продовжило функціонувати без збоїв, і його не лихоманило від політичних заяв.

«Я сам одесит і мені добре відомі всі слабкі місця нашого непростого міста. Я зроблю все від мене залежне, щоб одесити не постраждали», – додав депутат.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також Сергій Ківалов розповів, що поки що роботу Костусєва буде виконувати секретар міської ради Бриндак і він же повинен буде звернутися протягом 15 днів до Верховної Ради з проханням призначити в місті вибори.

Як зазначив нардеп, сьогодні, 1 листопада, відбудеться засідання Одеської міської ради, на якому, на його думку, будуть прийняті важливі рішення щодо ситуації, що склалася.

За матеріалами: УНН 

Читайте також: