fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Дівчина Варламова розповіла про інцидент з хокеїстом

Євгенія Вавринюк, мешканка Самари і дівчина російського голкіпера Семена Варламова, яку нібито побив хокеїст, розповіла, що тепер боїться повертатися в Росію, так як їй там погрожують. З приводу інциденту вона повідомила, що це не перший випадок її побиття Варламовим, він часто напивався і бив її і коли приїжджав до Росії, і коли вони разом відпочивали в Таїланді.

За словами Вавринюк, на цей раз він витягнув її за волосся із спальні і виштовхнув за двері квартири. Американські детективи відзначили, що на передпліччі і стегні жінки виявлені синці.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

Агент хокеїста Пол Теофанос заявив, що впевнений у невинуватості свого клієнта і за його відомостями, Семен Варламов не п’є. Про це ж говорять і спортсмени, друзі та знайомі голкіпера. Тим часом, сайт Sportbox.ru з’ясував, що Вавринюк працює моделлю, але в даний час її контракт з одним з гонконзьких агентств розірваний.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За інформацією, що потрапила у видання з The Denver Post, Варламов після сварки вигнав подругу зі свого будинку, після чого вона, через наречену адвоката, російськомовну литовку Діану Сенову, порадившись з ним, вирішила звернутися в поліцію. Сама Вавринюк не говорить англійською, а в Денвер вона приїхала на запрошення Варламова і збиралася залишитися там на три місяці.

Дівчина Варламова розповіла про інцидент з хокеїстом (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: