fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

ДТП у Тернополі: іномарка збила пішохода, відкинувши його у вікно будинку

Близько чотирьох годин ранку на вулиці Гоголя в Тернополі водій автомобіля марки "Mitsubishi Lancer", рухаючись в напрямку залізничного вокзалу, зніс металеву огорожу, виїхав на тротуар та скоїв наїзд на пішохода. Удар був такої сили, що постраждалий відлетів і вибив віконну раму. Після цього іномарка врізалася в стіну дитячої міської поліклініки і зрикошетила в бік. Про це УНН повідомили у прес-службі УМВС в Тернопільській області.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Оперативно виїхавши на місце дорожньо-транспортної пригоди, співробітники автоінспекції не застали горе-водія. На тротуарі стояла лише розбита машина, а постраждалого пішохода у важкому стані відвезла карета швидкої допомоги.

Начальник сектору профілактичної роботи УДАІ Василь Барановський повідомив, що на момент прибуття автоінспекції задній номерний знак машини був знятий, імовірно це зробив водій. Зараз міліціонери встановлюють особу винуватця ДТП.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Постраждалим у аварії виявився 52-річний житель Києва. Чоловік у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні першої міської лікарні.

ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано за частиною 2 статті 286 КК.

Джерело: УНН

Читайте також: