fbpx
Новини світу

Учасниці конкурсу “Міс Всесвіт-2013” виставили на благодійний аукціон лоти, виготовлені власними руками

 У Москві, в рамках майбутнього конкурсу краси «Міс Всесвіт- 2013» благодійний фонд актрис Чулпан Хаматової і Діни Корзун «Подаруй життя» провів акцію, на якій було зібрано 6 800 000 рублів.

 «Краса всіх організаторів та учасниць конкурсу "Міс Всесвіт", поза всяким сумнівом, виходить зсередини. Ми щасливі, що нам вдалося доторкнутися до знаменитого конкурсу краси та особисто познайомитися з його чудовими учасницями. Для нас величезна честь, що традиційний благодійний аукціон цього року відбувся на користь саме наших підопічних – це дуже висока оцінка роботи нашого фонду і величезна допомога» – повідомляється на сайті "Подаруй життя".

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

 В аукціоні брали участь лоти, виготовлені руками учасниць конкурсу краси. В основному, це були прикраси, маски, фарфор, живописні панно. Лоти, які ще не знайшли свого покупця, можна придбати на виставці в столичному виставковому центрі Crocus City Mall.

 Всі гроші, виручені на благодійному заході, підуть на лікування дітей з онкогематологічними та іншими важкими захворюваннями.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Учасниці конкурсу «Місс Всесвіт» провели благодійний аукціон (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: